0

Інтелектуальна власність зі смаком

Львів, 30 січня 2021 р.

Юрист компанії «KISTERSKY IP Law» Руслан Степенко взяв участь в заході «Інтелектуальна власність зі смаком», що організований «Національною асоціацією патентних повірених України» у Львові 30 січня 2021 року.

Участь у заході брали практикуючі Патентні повірені, експерти, судові експерти, адвокати в сфері права інтелектуальної власності.

Основними темами для обговорення на заході були:

  • Захист кулінарних виробів шляхом реєстрації винаходу.
  • Захист кулінарних виробів шляхом реєстрації торгової марки.
  • Захист звукових торгових марок.
  • Захист рецепту в якості об’єкта авторських прав.
  • Захист зовнішнього вигляду кондитерського виробу за допомогою промислового зразка.
  • Захист рецептів як комерційної таємниці.

Під час проведення основної частини заходу були розглянуті й обговорені діючі свідоцтва і патенти про реєстрацію різних об’єктів інтелектуальної власності для захисту кулінарних виробів, а також проблеми реєстрації кулінарного рецепта і можливі варіанти їх вирішення.

Після завершення основної частини заходу, учасникам був представлений майстер клас від відомого кулінара, ресторатора, блогера і експерта, дослідника української кухні, автора багатьох рецептів Сергія Пожежі.

Патентна група «KISTERSKY IP Law» висловлює подяку організаторам заходу «Інтелектуальна власність зі смаком», а також всім його учасникам за високий рівень організації заходу, спільну роботу і доброзичливу обстановку, що сприяє продуктивному спілкуванню і встановленню ділових зв’язків для ефективного представництва інтересів наших клієнтів.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked *

С радостью Вам поможем

Закрыть